Продавець Vugidno.in.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5789 відгуків
Як швидко зв'язатися із нами? +380 (96) 401-29-29Подзвонити
vugidno.in.ua
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    10:0017:00
  • Неділя
    10:0017:00
Контакти
+380 (96) 401-29-29
+380 (93) 536-73-07
Vugidno.in.ua
Дмитрий
Пункт самовывоза 03150, г . Киев: ул. Большая Васильковская, 110, домофон 20К (по записи)., Київ, Україна
vugidno.in.ua@gmail.com+380964012929

Огляд системи 5712В

Огляд системи 5712В

Штатний головний пристрій модель 5712В - ця магнітола середнього бюджетного сегмента відмінна альтернатива оригінальній, найчастіше застарілій, автомагнітолі Вашого автомобіля.

Автомагнітола моделі 5712В - представник лінійки нового покоління мультимедіа з практичними характеристиками. За рахунок збалансованого програмного забезпечення відрізняється стабільною швидкістю роботи операційної системи Android, а також може похвалитися гарною якістю звуку завдяки звуковому DSP чіпу з широким вибором налаштувань звуку. Магнітола випускається на ринку понад 4 роки зі щорічними модернізаціями, має кілька комплектацій.

Середній бюджетний клас, до якого відноситься модель 5712В - це хороші, продуктивні системи, потужностей яких вистачить для задоволення більшості потреб середньостатистичного користувача. Робота таких автомагнітол досить швидка, на відміну від бюджетних систем, що гальмують під час базових навантажень систем навігації. Апаратна частина може похвалитися досить продуктивним 14 нанометровим процесором, що працює в тандемі зі звуковим чіпом TDA 7729 і підсилювачем TDA 7388, самостійний радіочіп NXP6856 істотно доповнює можливості системи. Купуючи таку магнітолу - Ви отримуєте відмінне співвідношення ціна/якість, народна фраза "топ за свої гроші" - це про даний сегмент. Ви отримуєте нову стабільну систему на базі Android 10 та вище. Звучання більшості стандартних акустик стає кращим завдяки якісним чіпам і широкому спектру налаштувань еквалайзера в моделі 5712В. Якщо ж Ви вимогливий до звуку власник преміальних акустик з великою кількістю колонок та сабвуфером або плануєте вдосконалити акустику Вашого авто до професійного рівня, то система може не повною мірою задовольнити Ваші запити. Для цього ми маємо кілька Професійних систем для вимогливих користувачів.

Модель 5712В забезпечена QLED екраном (1280*720 пікселів), головним плюсом якого є його довговічність, подібна матриця не вигоряє з часом, а очі не будуть втомлюватися настільки сильно в порівнянні з технологією екранів з широтно-імпульсною модуляцією, вони мають гарну картинку сонячних променів та відмінні кути огляду. Така матриця має високу контрастність і видає насичені кольори, вона позбавлена всіх недоліків IPS та OLED і наоборот має всі переваги конкурентів.

Ставши власником 9 або 10 дюймового екрану в автомобілі – Ви помітите як Ваш салон перетвориться на краще, стане більш сучасним, омолодиться на кілька років і більше, і це лише зовнішній вигляд, практичність функціонала розкриє ще більше позитивних якостей!

Оскільки програмне забезпечення головного пристрою базується на системі Android - Ви можете скористатися всіма її перевагами. Навігаційні програми (Google Maps), інтернет-серфінг у Google Chrome (або будь-якому іншому зручному для вас мобільному браузері), програми стрімінгових сервісів та відеохостингів (YoyTube) тепер доступні прямо на вашому автомагнітолі! Цей головний пристрій має опцію "один екран дві програми", ви можете користуватися кількома програмами відразу, наприклад навігацією і переглядом відео на YouTube.

Для стабільної наявності мережі інтернет магнітола підтримує протоколи зв'язку Wi-Fi 2.4 ГГц та 5 ГГц, дозволяє підключитися до переносного або стаціонарного роутера або точки роздачі WiFi на Вашому мобільному телефоні. Важливим доповненням у системі є можливість роботи із Sim-картами, що робить систему незалежною від роздачі інтернету зі смартфона.

Bluetooth Carplay/Android Auto - для безпеки водіння встановлено модуль Bluetooth, який дозволяє підключати мобільний пристрій. З ним можна прослуховувати улюблену музику та розмовляти телефоном, не відволікаючись від дорожньої обстановки. При навігації, що працює на смартфоні, підключеному до автомагнітола, ви отримаєте голосові підказки через акустику автомобіля замість телефону, виведення звуку телефону на колонки Вашого авто.

Ви можете керувати магнітолою зі штатного рульового колеса (штатні кнопки або доустановити універсальні, які теж є в нашому асортименті), головний пристрій підтримує навчання кнопок керма, а також автоматичне їх налаштування, якщо комплект містить CAN шину для підключення до Вашого авто ( потрібні деяким автомобілям або певним комплектаціям для зв'язку Автомобіля з автомагнітолою).

Універсальна архітектура магнітоли дозволяє підключати додаткові пристрої: передню та задню камери, відеореєстратори, датчики тиску у шинах, OBD діагностику тощо.

У комплекті є виносний мікрофон або можливість підключення вбудованого штатного мікрофона (іноді вимагає роботи електрика, залежно від роз'єму використовуваного в штатній системі), що істотно покращує якість експлуатації гучного зв'язку водію і пасажирам в автомобілі. Базові вбудовані мікрофони є на багатьох магнітолах, але, як правило, вони поступаються як передача виносним.

Родзинкою системи 5712В є підтримка підключення спрощеного комплекту камер кругового огляду 360 ° (дані комплекти істотно дешевше універсальних, так як склейкою відео з камер займається не дорогий блок, а сама магнітола).

 

Технічні характеристики:

Процесор: 8*Cotex-A53 (2.2 ГГц) 14 нм
Чіп CPU: MTK AC8257

Кількість ядер ЦП: 8
Пам'ять: 2/32 Гб; 4/64 Гб
Версія Android: Android 10
Мережі: Wi-Fi + 4G LTE
Діапазони Wi-Fi: 2.4+5 ГГц
Carplay/Android Auto: Підтримує

Роздільна здатність дисплея: 1280*720
Тип дисплея: QLED
Підсилювач звуку: TDA 7388
Звуковий чіп (DSP): ST/TDA 7729

Радіо: RDS + FM
Супутниковий зв'язок: GPS + GSNS + GNSS
Камера заднього виду: 360+AHD+CVBS+CCD
Підтримка підключення 4*камер огляду 360 градусів: Підтримує
Робота з виносним мікрофоном: Підтримує
Підтримка виведення зображення на 2й екран: ???
Тестування систем у додатку "Performance Test" (15 хв): Сер. - 41.477 GIPS; Макс. - 42.849 GIPS

Троттлінг тест показав просідання частоти процесора до 93% рівня максимального показника.

 

Демонстрація інтерфейсу системи

 

 

 

  ​​​​​​

 

 

 

 

 

 

Тестування в AIDA

 

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner